Apartmaji

Apartma 1


Rezervirajte Apartma za 2 osebi vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, kuhalno ploščo, pomivalnim strojem ter hladilnikom. Nastanitev ima veliko zakonsko posteljo, kabelsko televizijo z ravnim zaslonom, zasebno kopalnico s wc, bidejem, sušilcem za lasje in tuš kabino. Apartma nudi teraso s pogledom na bližnje gore in jedilnim predelom. Na voljo je brezplačen brezžični internet.

Galerija

360° ogled notranjosti apartmaja

360° ogled zunanjosti apartmaja

Apartma 2

Rezervirajte Apartma za 5 oseb vključuje jedilni predel, dobro opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, kuhalno ploščo, pomivalnim strojem ter hladilnikom in bivalni prostor s kabelsko televizijo z ravnim zaslonom. Spalnica ima veliko zakonsko posteljo in pograd . Bivalni prostor je opremljen z raztegljivim kavčem. V kopalnici se nahaja wc, bide, tuš kabina in sušilec za lasje. Apartma nudi teraso z zunanjim jedilnim predelom in pogledom na gore. Na voljo je brezplačen brezžični internet.

Galerija

360° ogled zunanjosti apartmaja

Apartma 3

RezervirajteApartma za 2 osebi vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, kuhalno ploščo, pomivalnim strojem ter hladilnikom. Nastanitev ima veliko zakonsko posteljo, kabelsko televizijo z ravnim zaslonom, zasebno kopalnico s wc, bidejem, sušilcem za lasje in tuš kabino. Apartma nudi zasebni balkon s jedilnim predelom in pogledom na bližnje gore. Na voljo je brezplačen brezžični internet.

Galerija

Apartma 4

RezervirajteApartma  za 5 oseb vključuje jedilni predel, dobro opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, kuhalno ploščo, pomivalnim strojem ter hladilnikom in bivalni prostor s kabelsko televizijo z ravnim zaslonom. Ena od dveh spalnic ima veliko zakonsko posteljo, druga na galeriji ima zakonsko in enojno posteljo. Bivalni prostor opremljen je z udobnim kavčem. V kopalnici se nahaja wc, bide, tuš kabina in sušilec za lasje. Apartma nudi balkon z zunanjim jedilnim predelom, počivalnikom in pogledom na gore. Na voljo je brezplačen brezžični internet.

Galerija

360° ogled notranjosti apartmaja

Apartma 5

RezervirajteApartma za 6 oseb vključuje dve spalnici. Prva spalnica ima eno zakonsko in eno enojno posteljo. Druga nahaja se v zgornjim nadstropju in ima tri enojne postelje. Dnevni prostor opremljen je z udobnim kavčem, kuhinjo z mikrovalovno pečico , indukcijo , pomivalnim strojem , hladilnikom in televizijo. Kopalnica ima prho, wc, bide in sušilec za lase. Na voljo je brezplačen brezžični internet.

Galerija

360° ogled zunanjosti apartmaja